Embla og Vilja - islandsk fårehund

Embla er en god liten hund. Hun er venn med alle. Hun blir gjerne med på lek og moro, men kan også ligge midt på tunet og bare se og nyte tilværelsen. Embla har hatt flere valpekull og er en fantastisk mamma.

Vilja er datteren til Embla og er Sven- Erik sin kjæledegge. Hun er en supersøt liten dame som gjerne vil hilse på alle.

Oda og Minnie - skotsk hjortehund

Oda og Minnie er av samme rase, men likevel ganske ulike som vesner. Noe de liker begge to er å løpe :) Løpe i lange byks ute på jordet er det beste som finnes. Oda er veldig kontaktsøkende og elsker å få kos. Det gjør Minnie også, men hun er mer reservert overfor nye mennesker, og barn er rett og slett litt skummelt. Hvis du ser Oda og Minnie ute på tunet, så er Minnie litt gråere i pelsen enn Oda, i tillegg til at hun foreløpig er litt kraftigere. Oda er bare unghund og legger seg nok litt mer ut i bredden etterhvert.

Hjalmar - border collie

Hjalmar er gjerterhunden på gården. Han vil gjerne gjete alt; sauer, griser, hester, alpakkaer osv :) Hjalmar er en fin gutt. Han kom til gården som omplasseringshund, og har litt tillitsproblemer som følge av det. Han kan være litt skeptisk og varslende på nye folk og spesielt menn, men når han kjenner deg og vet at du kommer er han den søteste kosehunden. Han er en skikkelig gladgutt og desto gladere han er jo lengre svev i byksene.