Barnebursdag

«Hundekjøring er gøyere enn Tusenfryd!» - Lykkelig bursdagsgjest, 8 år

Aktiviteter

Hundekjøring med vogn/slede er vår mest populære aktivitet. Det tar omtrent 1 time, litt avhengig av antall barn og alder. De fleste synes også det er stas å få være inne hos hundene; sele på, leie, mate og selvsagt kose med. Barna kan ellers gå fritt rundt og hilse på sauer, kuer, høner, kaniner, minigriser og alpakkaer. Noen av dyrene er det lov å mate. Vi har også fin balansepark!

Opplegg

Barnebursdager varer 2 1/2 time. Det eneste dere skal ha med er mat/kake og drikke. De fleste velger bålmat.  Det er plass til ca. 20 mennesker i lavvoen og 40 i gapahuken. Vi stiller med ved pølsepinner, kopper, tallerkener, dunker dere kan blande saft på, og kaffe eller te til de voksne.
Hundekjøring er ikke en «renslig» sport, så finklærne kan være igjen hjemme. Ha på klær etter vær i tillegg til at det må være noe som tåler kontakt med dyr. Dersom det er mørkt på kvelden må dere også ha hodelykt til de som ønsker det. Vi har dessverre ingen til utlåns.
Om dere skal ha godteposer ber vi om at disse deles ut til barnet når de hentes - vi erfarer dessverre at det havner mye småpapir inne hos dyrene, og ikke alle dyremager tåler det.
Dere er ansvarlige for køordning under hundekjøring i tillegg til spising. Vi gjør klare hundene mens barna spiser.
Det holder at dere møter 15 min før – vi har gjort i stand til dere.
Det er lurt å sette i innbydelsen at det er innkjøring fra Solliveien/Bergvangveien da mange GPSer viser feil… Parkering rett ned bakken og inn gjennom porten. 

Priser - forhåndsbetaling

Barnebursdag for inntil 20 barn og 4 voksne inkludert hundekjøring: 3.900,- 
For hvert ekstra barn og eller voksen: 150,-
Dette betales på forhånd så vær så nøyaktid som mulig ved bestillingen. Dersom det skulle komme noen etternølere så betales inngang for disse når dere kommer til gården.
Dere kan gjerne lage fellesfest for 2-3 bursdagsbarn med sine venner. Det er det mange som gjør.

Bestilling og avtaleprosess

Gå gjerne inn på kalenderen vår og se når vi har ledige tider, ta deretter kontakt for avtale. Vi har satt av tid til barnebursdager på ettermiddagen i ukedagene, samt fra kl 16 lørdag og søndag.
Bestillingen er bindende og bekreftelse vil bli sendt ut når betaling er registrert hos oss.

Om ikke annet er avtalt gjelder følgende ved avbestilling:
Mindre enn 14 dager før: 25% av prisen.
Mindre enn 1 uke før: 100% av prisen.